Handla hos butiker med avarda faktura

Att handla på faktura är ett väldigt populärt betalningssätt idag. Idag finns det avarda butiker i hela Norden där fler och fler hemsidor börjar använda sig av betallösningen. Att använda Avarda fakturering är en enkelt och smidig betallösning med flera fördelaktiga villkor. Du kan enkelt hålla kolla på dina fakturor genom Mina sidor på Avardas hemsida.

LISTA BUTIKER MED AVARDA

Hur fungerar det?

Avarda butiker erbjuder enkla och smidiga betallösningar för sina kunder. Att handla på faktura via Avarda är enkelt. Du hittar faktura alternativet bland betalsätten när du checkar ut i kassan på butikens hemsida. Här kan du enkelt följa stegen som behövs för att kunna genomföra fakturaköpet. Fakturan kommer att skickas till dig via e-mejl. Du behöver därför uppge den mejladress du vill ha fakturan skickad till vid köptillfället. Avarda gör en kreditupplysning när du väljer att betala på faktura via dem. För att se detaljerna kring din faktura kan du logga in på Mina sidor på Avardas hemsida.

Villkor hos Avarda

Hos Avarda får du hela 50 dagars räntefri kredit. Avarda har en fakturaavgift på 29 kronor. Om fakturan inte betalas innan förfallodatumet tillkommer en påminnelseavgift på 60 kronor. DU kan välja mellan att betala på faktura, månadsfaktura eller på kredit hos Avarda. Vid köptillfället görs en kreditbedömning vilket innebär att en kreditupplysning kan göras. Görs en kreditupplysning skickas den hem till dig via brev. Efter att du blivit godkänd via kreditbedömingen sätter Avarda upp en högsta kreditgräns för dig. För att kunna ansöka om att betala med faktura hos Avarda butiker finns det några kriterier du behöver uppfylla. Du behöver vara minst 18 år, du har en fast inkomst varje månad antingen via lön eller pension samt att leveransen av varorna sker till din, kredittagarens, folkbokföringsadress.

Avarda AB

Aravda AB är ett företag som specialiserat sig på enkla och smidiga betallösningar. Idag finns det avarda butiker som använder sig av företagets betallösningar i både Norden och Baltikum. Företaget grundades år 2015 och har vuxit stadigt sedan dess. Avarda AB ägs av TF Bank som länge varit specialister på säkra IT- system och betallösningar. TF Bank är ägare av Avarda AB sedan november 2017. Företagets huvudkontor ligger i dag i Borås.

Sammanfattning Avarda

Sammanfattningsvis kan vi konstatera att avarda butiker erbjuder sina kunder en smidig betallösning. De erbjuder en lång kredittid på hela 50 dagar räntefritt med en relativt låg fakturaavgift på 29 kronor. Det är smidigt för kunderna att använda sig av avarda och hålla kolla på sina fakturor genom att använda funktionen Mina sidor på företagets hemsida.