Klarna Checkout

Att handla med Klarna är mycket enkelt och smidigt, samtidigt som de erbjuder mer än en betalmetod. Det allra vanligaste är dock deras fakturaalternativ, som oftast även tillhandahåller delbetalning. Möjligheten att få sina varor innan betalning är en fördel om du exempelvis skulle vilja göra en retur. Nedan kommer vi berätta mer om butiker med Klarna faktura och hur betalningar fungerar.

LISTA BUTIKER MED KLARNA FAKTURA

Så använder du Klarna för betalning på nätet

När du vill använda Klarna för betalning på nätet måste du först välja en av alla de butiker med Klarna faktura som finns. Du lägger dina varor i varukorgen och det är senare i kassan som du väljer just Klarna. Där klickar du sedan i att det är faktura du vill använda, fyller i dina uppgifter och checkar ut. Klarna erbjuder också kort- och banköverföring med direktbetalning så var noga när du gör ditt val så att det blir rätt. Du omfattas alltid av Klarnas köparskydd när du handlar via dem.

Regler för fakturabetalning med Klarna

När du handlar i butiker med Klarna faktura får du 30 dagar på dig att betala för ditt inköp. Klarna skickar betalinformationen till dig eftersom företaget du handlar från överlåter kravet på betalning till betaltjänsten. Din faktura betalas som andra fakturor via din bank med ett OCR-nummer. Klarna erbjuder även månadsfaktura, där alla dina köp med tjänsten samlas i en enda faktura per månad. Det tillkommer ingen fakturaavgift vid inköp, men vid försenad betalning kommer en påminnelseavgift att läggas till. Väljer du månadsfaktura tillkommer en månadsavgift på 29 kronor men ingen ränta. Fördelen med månadsfaktura är att du enbart behöver hålla koll på en faktura som alltid har förfallodatum den 28 varje månad. Väljer du alternativet med delbetalning av din faktura tillkommer både ränta och avgifter.

Om Klarna Bank AB

Klarna grundades redan 2005 och har idag vuxit sig till att bli en av marknadens mest använda betalmetoder. Idag erbjuder de sina betaltjänster i 17 olika länder och det finns tusentals butiker med Klarna faktura i världen. Klarna är en del av Klarna Group, vilka grundades 2014. Idag har företaget över 90 miljoner aktiva konsumenter och mer än två miljoner transaktioner sker dagligen. Det är en mycket säker metod att använda för betalningar vid inköp online.

Sammanfattning – Klarna faktura

Som du ser finns det många butiker med Klarna faktura och det är mycket enkelt att använda betalmetoden. Väljer du månadsfaktura är det helt räntefritt och enbart till en månadskostnad på 29 kronor. Du kan också välja ett delbetala dina fakturor, men då tillkommer det ränta. Klarna är en mycket säker och smidig betalmetod att använda vid online-köp.