Köp smink på faktura och slipp stressen i att betala

Nu när julen är över och vi kliver in i årets fattigaste månad är det inte konstigt om du inte har råd att betala för de sminkprodukter som inte checkades av på din önskelista. Du kanske fick borstar men inget puder, eller ett läppstift utan tillhörande läppenna. Men du ska inte behöva vänta med att handla dina efterlängtade produkter bara för att pengarna är slut för tillfället. Du kan nämligen handla smink på faktura och på så sätt betala i efterhand.

Fördelar med olika sminkprodukter

Det finns många fördelar med att köpa smink på faktura, då olika produkter ger särskilda resultat och särskild hållbarhet. Du kan exempelvis välja mellan foundation, concealer och en BB- eller CC-cream om du vill ha en återfuktande men täckande bas. Foundation och concealer fungerar utmärkt om du har rodnader eller ojämnheter du vill dölja. BB- och CC-cream är bättre om du vill ha en naturligare bas som ger en diskret täckning. Om du är ute efter att skulptera ditt ansikte behöver du contourprodukter, en bronzer, en rouge eller en highlighter. Samtliga produkter verkar på olika vis för att du ska kunna forma och framhäva olika delar av ditt ansikte på olika sätt. En highlighter kan exempelvis ge dig glow och lyfta fram kindben, nästippen, överläppen eller andra delar. Contour ger istället ett djup under exempelvis hårfäste, kindben och käkben. Både bronzer och rouge ger färg och lyster till framför allt dina kinder, men också panna och näsa om du så önskar. För att fästa allt detta kan du antingen använda ett transparent puder eller en setting-spray. Dessa finns i många olika utföranden och med många olika fördelar.

Fördelar med att köpa smink på faktura

Att köpa smink på faktura är extra fördelaktigt. Du kan för det första beställa hem de produkter du behöver eller vill ha även innan du hunnit få dina pengar. Detta är perfekt om du till exempel väntar på mormors julklapps-swish, på julbonusen från jobbet, eller om du inte fått din lön än. För det andra kanske du vill se eller prova produkten innan du betalar. Det kan vara hjälpsamt att få hem flera olika färger, exempelvis, och sedan välja den som matchar dig bäst. Då är det skönt att slippa lägga ut pengar under tiden.

Sammanfattning

Det är alltså fördelaktigt att handla smink på faktura, både för att du ska få den fina sminkningen du alltid dröm om och för att du ska slippa betala för de produkter du vet med dig att du ska skicka tillbaka. Du får en frihet att vara kreativ och skapa ditt bästa jag utan att vara bunden till särskilda datum.