När du ska handla i butiker med swedbank pay

Undrar du över hur det går till när du ska handla i Swedbank pay butiker? I den här artikeln går vi igenom det viktigaste du behöver veta inför ditt köp. Det finns många olika sidor om vilken som är den bästa betalningsmetoden på nätet. För att ge en enklare bild kommer vi presentera hur du använder metoden samt om det är en bra lösning.

Tryggt och enkelt sätt – både online och i butik

Swedbank pay samlar kortinlösen, terminal- och onlinebetalningar på ett och samma ställe. När du handlar online hos en butik får du också full koll på ditt köp om du spara dina uppgifter hos företaget. Det här betyder att du inte behöver fylla i dina uppgifter igen och kan spara tid. Swedbank pay butiker känner också igen dig i en fysisk kassa och gör köpet snabbare även där. Det som är bra med Swedbank pay är att vem som helst kan använda sig av metoden. Du behöver alltså inte ha ett konto eller kort på Swedbank. Swedbank pay butiker

Avgifter och övrig information

Swedbank pay butiker erbjuder ett smidigt sätt att betala på men det är viktigt att veta om de villkor och avgifter som existerar. Ofta i butiker online går det att betala via kort, faktura, Swish eller kredit. När du väljer faktura går det att få din månadsfaktura elektroniskt i internetbanken eller appen. Eftersom alla uppgifter redan är ifyllda kan du betala fakturan med några enkla klick. För att göra det smidigare går det också att välja autobetalning på din e-faktura. När du väljer att betala med faktura med Swedbank pay betalar du den som en vanlig faktura. Allt som krävs är att logga in på Swedbank Pay med BankID för att betala. Fakturans förfallotid är i slutet av månaden och du har 15 till 30 dagar på dig att betala.

Swedbank som företag

Företaget bakom Swedbank pay har en lång erfarenhet inom branschen. Swedbank har funnits i 200 år och öppnade sin första sparbank i Göteborg 1820. Sparbanken innebar en revolution då vanliga människor nu kunde sätta in och ta ut pengar. Den vanliga människan fick nu en ekonomisk trygghet och kunde satsa på sina drömmar. Grundaren till företaget tog emot sina kunder direkt i hemmet. Nu har Swedbank utvecklats till ett företag som erbjuder Swedbank pay butiker.

Sammanfattning Swedbank pay

Att använda Swedbank pay är ett bra alternativ för både konsumenten och den som säljer. Eftersom metoden erbjuder betalning via kort, faktura, Swish eller kredit finns det en större möjlighet gällande betalning. När du betalar i Swedbank pay butiker kan du spara all din information för att göra betalningen mer smidig nästa gång ett köp görs.