Handla på faktura i butiker med Collector

I butiker med Collector Bank handlar du enkelt och smidigt. Collector Bank erbjuder dig att betala ditt köp med en gång. Du kan också välja att bli fakturerad. Självklart erbjuder Collector Bank dig att dela upp din betalning om du önskar det. Att få möjlighet att dela upp din betalning gör att du kan handla det du vill – precis när du vill.

LISTA BUTIKER MED COLLECTOR FAKTURA

Handla enkelt online med Collector Bank

Förutom att det är enkelt för dig som kund att handla i butiker med Collector Bank, så är det också säkert. Du behöver aldrig oroa dig för att behöva lämna ut dina betalkortsuppgifter på nätet, vilket många kan tycka är lite obehagligt. Dessutom är det en fördel att kunna beställa hem till exempel kläder utan att behöva betala med en gång. Det gör att du kan prova dem i lugn och ro, och betala först när du har bestämt dig för vad du vill behålla av det du har köpt.

Enkelt att betala med faktura

I butiker med Collector Bank kan du som kund välja att betala dina inköp med faktura. Du kan dessutom ofta välja att få fakturan som e-faktura direkt till din mail. All information som du behöver, till exempel förfallodatumet och din totala skuld står på fakturan. Förfallotiden på fakturan är 14 dagar och en fakturaavgift på 29 kronor utgår för varje faktura som Collector skickar. Fakturan skickas till din brevlåda eller din mejl när varorna du har beställt har skickats från leverantören. Om du behöver returnera en vara kan du enkelt pausa fakturan på Collector Banks hemsida. Om du inte vill eller har möjlighet att betala hela fakturan innan förfallodagen kan du välja att dela upp din betalning. Du hittar information om detta på din faktura eller på Collectors hemsida.

Fakta om Collector Bank

Collector Bank grundades 1999. Under år 2003 började Collector Bank utvecklingen till det kreditmarknadsbolag som de är idag. Från början erbjöd Collector Bank sina fakturatjänster till postorderföretag, men gick senare vidare till att rikta in sig mot e-handlare. Nu för tiden erbjuder Collector också dig som kund fysiska butiker med Collector Bank som betalningslösning. Under 2015 fick Collector Bank tillstånd att bedriva bankverksamhet och utökade då företaget med att även erbjuda lån till både privatpersoner och företag.

Collector Bank – Betallösningar

Att handla i butiker med Collector Bank är enkelt och smidigt. Du som kund kan vara säker på att du får en trygg betallösning när du använder dig av dem. En stor fördel med Collector Bank är att du kan välja att delbetala dina köp. Dessutom har Collector Bank bra lösningar vid returer av varor. Sammantaget så är Collector Bank ett bra val.