Handla i butiker online med Resurs

Du som kund kan alltid känna dig trygg med att handla i butiker med Resurs Bank. Resurs Bank erbjuder olika betallösningar på en mängd olika sidor online. Du som kund kan alltid välja om du vill betala hela din faktura från Resurs Bank på en gång, eller om du vill dela upp din betalning på flera tillfällen.

LISTA BUTIKER MED RESURS BANK FAKTURA

Handla online med Resurs Bank

Det är enkelt och smidigt att handla i butiker med Resurs Bank. Du som kund behöver aldrig oroa dig för att få dina kortuppgifter eller annan känslig information stulen när du väljer att handla på faktura genom Resurs Bank. Dessutom erbjuder Resurs Bank återbetalningstid på upp till 60 dagar när du väljer att handla på faktura. Detta gör att du i lugn och ro kan beställa hem till exempel kläder och prova dem innan du behöver betala. Om du behöver kan du dessutom välja att delbetala dina köp.

Handla på faktura med Resurs Bank

När du handlar på faktura i butiker med Resurs Bank så får du två olika möjligheter att betala din faktura på. Resurs Bank kallar detta att helbetala eller delbetala. Om du väljer att helbetala så innebär det att du får upp till 60 dagar på dig att betala din faktura. Detta gör att du hinner få minst en lön innan det är dags att betala. Om du väljer att delbetala så har du möjlighet att dela upp din betalning. Hur många delbetalningar du kan göra och vilket som är minsta belopp att betala framgår på din faktura. Fakturan skickas till din mejl efter att dina beställda varor har skickats. Du kan välja att få din faktura till Kivra om du hellre vill det. Du kan dessutom välja att enbart få din faktura i Resurs Banks app.

Fakta om Resurs Bank

Resurs Bank är ett dotterbolag inom Resurskoncernen. 1985 blev Resurs först med att erbjuda räntefria delbetalningar vid köp. År 2001 får Resurskoncernen banktillstånd och de grundar nu Resurs Bank. Förutom att idag erbjuda olika betallösningar i butiker med Resurs Bank så erbjuder Resurs Bank även andra tjänster. Bland dessa hittar du både privatlån, kreditkort och olika former av försäkringar. Du kan också öppna ett sparkonto hos Resurs Bank. Sparkontot har insättningsgaranti upp till 1 050 000 kronor.

Sammanfattning om att handla med Resurs Bank

Att handla online i butiker med Resurs Bank är både enkelt och säkert. Du som kund får en generös återbetalningstid och erbjuds dessutom att dela upp din betalning om du behöver det. Detta gör att du aldrig behöver känna dig stressad över fakturor med kort återbetalningstid. Sammantaget är Resurs Bank ett bra val för dig som kund.