Välj butiker som erbjuder Billmate fakturering

Välj butiker med Billmate faktura. Företag som använder Billmate som alternativ – ger dig valmöjligheten att betala med faktura, Swish, kreditkort eller direkt via din bank. Billmate Checkout erbjuder säkra och flexibla betallösningar för sina kunder. Du kan alltså känna dig trygg när du handlar på nätet med Billmate. Förutom säkra betallösningar erbjuder Billmate dessutom snabb support, enkel integration – helt utan bindningstid.

LISTA BUTIKER MED BILLMATE FAKTURA

Hur fungerar det?

Butiker med billmate faktura ger kunderna möjlighet att få hem sina varor innan en betalning krävs. Betalningstiden ligger på 14 dagar med Billmate. Med Billmate faktura får du möjlighet att välja vilken metod du föredrar att betala med. Du kan välja mellan att få en faktura eller betala med olika betalningsalternativ, bland annat : Swish, kreditkort eller direkt via din bank. Hos onlinebutikerna som erbjuder Billmate som betalningssätt finns alternativet fakturering bland betalsätten i kassan. Här väljer du Billmate faktura och följer sedan de givna instruktionerna som följer. Väljer du att betala via faktura kommer den skickas till dig via e-post.

Läs alltid villkoren

Butiker med billmate faktura har en förfallotid på 14 dagar. Har fakturan inte hunnit förfalla kan du ansöka om förlängning som då kan ges på max 5 dagar. Skulle det vara så att du behöver göra en retur på någon av varorna kan där fakturan ännu inte förfallit kan du flytta förfallodatumet upp till tio dagar. Billmate tar inga avgifter på fakturan, men de olika butikerna kan ha en faktureringsavgift. Betalas inte fakturan i tid tillkommer det en påminnelseavgift och en dröjsmålsränta på 2 % per månad. Om Billmate behöver göra en kreditupplysning när du ansöker om fakturering via dem görs upplysningen via Creditsafe som inte lämnar ut några personliga uppgifter till en tredje part. För att använda Billmate behöver du vara 18 år samt vara folkbokförd i Sverige

Billmate AB

Billmate AB grundades år 2012 som ett dotterbolag till Invoice Finance AB som grundades år 2004. Företaget skapades eftersom marknaden och behovet av säkra och smidiga betallösnigar i norden var stort. Billmate AB har idag sitt huvudkontor i Malmö men butiker med billmate faktura finns idag över hela norden. Billmate erbjuder både fakturering samt direktbetalning inne i fysisk butik. Företaget har inga bindningstider och det har inte heller varken start – eller månadsavgifter.

Sammanfattning Billmate AB

Sammanfattningsvis så kan vi konstatera att Billmate AB är en faktureringstjänst med många fördelar. Billmate gör det enkelt för konsumenter att få hem sina varor innan en betalning behövs göras inom 14 dagar. Butiker med billmate faktura ger sina kunder en snabb, smidig och enkel betaltjänst som inte ger ut personliga uppgifter till en tredje part.